Valid CSS! Valid HTML 4.01 Transitional Level A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0Ndrysho gjuhë: AfrikaansNdrysho gjuhë: AlbanianNdrysho gjuhë: arabicNdrysho gjuhë: Brazilian PortugueseNdrysho gjuhë: ChineseNdrysho gjuhë: DanishNdrysho gjuhë: DutchNdrysho gjuhë: English UK Ndrysho gjuhë: EnglishNdrysho gjuhë: EstonianNdrysho gjuhë: FrenchNdrysho gjuhë: GermanNdrysho gjuhë: GreekNdrysho gjuhë: HebrewNdrysho gjuhë: HindiNdrysho gjuhë: ItalianNdrysho gjuhë: JapaneseNdrysho gjuhë: LithuanianNdrysho gjuhë: NorwegianNdrysho gjuhë: PersianNdrysho gjuhë: PolishNdrysho gjuhë: PortugueseNdrysho gjuhë: RussianNdrysho gjuhë: SamiNdrysho gjuhë: SloveneNdrysho gjuhë: SpanishNdrysho gjuhë: SwedishNdrysho gjuhë: ThaiNdrysho gjuhë: TurkishNdrysho gjuhë: UkrainianNdrysho gjuhë: Urdu
Morsmal Morsmål, Norges første og eneste uavhengige, flerspråklige og flerkulturelle nyhetskilde. morsmal.org Beta
Morsmal është një OJQ ruajtjen e marrëdhënieve zyrtare me UNESCO-s.
Një portal multilingual informacion dhe një vend takimi për studiuesit dygjuhësh, mësuesit, prindërit dhe nxënësit.
© 2002-2013 morsmal.org
Rreth nesh | Kontakti | Ndihmë Twitter
Rreth nesh | Kontakti | Ndihmë | KëshillohetMake Morsmal Morsmål, Norges første og eneste uavhengige, flerspråklige og flerkulturelle nyhetskilde. your home page Add to favorites  Share  Go up 

Kjo faqe interneti është bërë meWebAPP, Web Automated Perl Portal. v1.0 build SE , një sistem web portal shkruar në Perl
Të gjitha markat tregtare dhe të drejtat e autorit në këtë faqe janë pronë e pronarëve të tyre përkatës. Komentet janë në pronësi të <. Poster
a href = " baseurl webapp.xml "target = "_blank " klasa = " webapplink"> Site Backend
2002-2011 morsmal.org.
webapp Powered Proudly and Safely by WebAPP